ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG

ή πώς αποφάσισα να πω τις ιστορίες μου

Η Αίθουσα 9 είναι ένας μαγικός κόσμος. Χρόνια τώρα, κάθε μέρα, μπαινοβγαίνουν απίθανα πλάσματα και μου χαρίζουν έμπνευση και ενέργεια. Αυτές τις ιστορίες τις μοιράστηκα και τις μοιράζομαι με φίλους, γνωστούς και συναδέλφους και έχω δει πόση δύναμη μπορεί να έχουν. Κάνοντας αυτή τη δουλειά, και ακόμη περισσότερο σε ένα δημόσιο σχολείο, είναι εύκολο να πιστέψεις ότι δεν έχει κανένα νόημα ή αντίκτυπο. Ξέρεις κάτι όμως; Έχει.

 

Αλλάζεις ζωές κάθε μέρα, ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνεις. Αποφάσισα να γράψω τις ιστορίες μου για όλους τους Δασκάλους που παλεύουν κάθε μέρα να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους και στο σχολείο. Να δουν μια καινούρια ιδέα, να δοκιμάσουν κάτι που δεν είχαν ξανακάνει και, γιατί όχι; να ζητήσουν περισσότερα. 

Αποφάσισα να μοιραστώ τις ιστορίες μου, όμως, και με τους γονείς, που συμπληρώνουν το τρίγωνο που στηρίζει τη μάθηση. Γιατί άπειρα προβλήματα λύνονται όταν μπαίνουμε ο ένας στη θέση του άλλου και βλέπουμε τα πράγματα από την άλλη πλευρά! 

Βρες μας και αλλού!

  • Spotify
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • dybdxyizfcrweiq0vtlc_edited
  • Pinterest

Άκουσε μας και στο Spotify:

Σου αρέσουν οι ιστορίες μας; Γράψε τη γνώμη σου για το Room9English!

Logo_R9E_Fin3.png
 

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

κατηγορίες άρθρων και τι θα βρεις στην καθεμιά

A STUDENT ONCE TOLD ME

Κάποτε ένας μαθητής μού είπε

Ιστορίες που ξεκινούν από μια αθώα απορία, σκέψη ή παρατήρηση των απίθανων παιδιών που έχουν περάσει από την Αίθουσα 9.

IDEAS IN PRACTICE

Τι κάναμε στην τάξη και μας άρεσε

Καμιά φορά, χρειάζεται να δεις κάτι για να το πιστέψεις! Εδώ θα βρεις πράγματα που κάναμε και πήγαν καλά αλλά και πράγματα που θελήσαμε να κάνουμε και πήγαν εξαιρετικά στραβά!

THOUGHTS

Σκέψεις, αΠόψεις, γνΩμες

Ό,τι μου κατεβαίνει. Ό,τι σου κατεβαίνει. Ό,τι μας κατεβαίνει. Ό,τι τους κατεβαίνει.

TEACHER TIPS

Τα κόλπα της δουλειάς

Όποια δουλειά αρχίζουμε, δεν την ξέρουμε ακόμα στην πράξη. Θα σου πω τι έμαθα, λοιπόν, αφού την πάτησα πρώτα, μήπως γλιτώσεις χρόνο!